What would you like to search for?

GRUPO LOCAL WWF BARCELONA

Som el grup local WWF Barcelona i formem part de la Xarxa de Grups Locals de WWF Espanya i representem a l’organització a la província de Barcelona. Compartim la missió i la visió de l'organització en defensa de la Natura. 

El nostre grup està format per persones voluntàries somiadores, que persegueixen defensar la Natura i protegir el Medi Ambient, lluitant per una justícia climàtica i per un futur en el qual els humans convisquin en harmonia amb la natura.

  • Actualment realitzem diferents activitats per a la protecció del nostre planeta, tals com: plantacions, manteniment al parc Collserola, neteges de rius i platges, i col·laboracions amb altres entitats amb qui compartim un interès mediambiental comú.
  • Participem en actes d’especial importància a nivell global com “L’Hora del Planeta”, el “Big Jump” i la “Plantació en Xarxa”.


Si t’agrada la Natura i el Medi Ambient, i vols formar part d’aquesta magnífica aventura (o comunitat), no dubtis a contactar-nos i ser part del canvi.
 

Somos el grupo local WWF Barcelona y formamos parte de la Red de Grupos Locales de WWF España y representamos a la organización en la provincia de Barcelona. Compartimos la misión y la visión de la organización en defensa de la naturaleza.

Nuestro grupo está formado por personas voluntarias soñadoras, que persiguen defender la Naturaleza y proteger el Medio Ambiente, luchando por una justicia climática y por un futuro en el que los humanos convivan en armonía con la naturaleza.

  • Actualmente realizamos diferentes actividades para la protección de nuestro planeta, tales como: plantaciones, mantenimiento en el parque Collserola, limpiezas de ríos y playas, y colaboraciones con otras entidades con las que compartimos un interés medioambiental común.
  • Participamos en actos de especial importancia a nivel global como "La Hora del Planeta", el "Big Jump" y la "Plantación en Red".

Si te gusta la naturaleza y el medio ambiente, y quieres formar parte de esta magnífica aventura (o comunidad), no dudes en escribirnos y ser parte del cambio.

¿Qué podemos hacer por ti?
SÍGUENOS EN REDES

Instagram
Facebook
Twitter
 

HAZTE SOCIO
HAZTE SOCIO